Selahaddin Eyyubi Ortaokulu

Vizyon: Büyük Ağrı Mahallesi sakinlerin çocuklarının eğitimini gerçekleştirmek için yarıştıkları, teknolojiyi kullanan ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmaktır. *İSTİYORUZ Kİ -Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. -Okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal, kültürel ve öğrenme için her türlü fırsat verildiğini bilsin. -Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. -Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, üretken bireyler yetiştirmektir. *İNANIYORUZ Kİ -Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. -Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. -Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilkde geliştirmek için yüreklendiririz. -Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. -Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. FARKINDAYIZ Kİ -Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.

Başarılar:

Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: -

WEB - https://selahaddineyyubi04.meb.k12.tr

Adres - BÜYÜK AĞRI MAHALLESİ KALUS CADDESİ SELAHADDİN EYYUBİ ORTAOKULU NO 79 İÇ KAPI NO3 DOĞUBAYAZIT / AĞRI

Öğretim Şekli :Tamgün

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi Büyük Ağrı Mahallesinde yer alan bir okuldur.

Ulaşım Öğretmen Servisi ile Toplu Taşıma

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km